Volná místa Ostrava obchod a prodej, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 2
Žádáme zájemce, aby se seznámili s podmínkami účasti ve výběrovém řízení, které jsou zveřejněný v "Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo 320036" na webových stránkách FS ČR ...
1. kontakt e-mailem: glonek@glonek.net Požadavky: praxe B sk. + E - výhodou nebo možnost doplnění, výhoda i VZV, nejedná se o dálkovou dopravu, pracovní doba 6:00 až 15:30 Zaměstnanecké výhody: letní a zimní prémie, příspěvek na dopravu, náborový ...
13211 Výrobní a techničtí náměstci (ředitelé) v průmyslové výrobě MK Kontakt telefonicky 8-15 hod., e-mailem. Co byste měli umět: - Prokazatelná praxe v oblasti textilní výroby min. 5 let, znalost výrobních procesů - Vynikající znalosti ...
1. kontakt E-MAILEM, TELEFONICKY. NECHODIT na pracoviště, kontaktní osoba se tam nenachází! Pro informace volat na tel. 734 881 690, Po-Pá od 9:00 - 16:00 hod. Své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: ...
1. kontakt E-MAILEM, TELEFONICKY. NECHODIT na pracoviště, kontaktní osoba se tam nenachází! Pro informace volat na tel. 734 881 690, Po-Pá od 9:00 - 16:00 hod. Své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: ...
1. kontakt telefonicky v době 7:00 - 15:00 hodin, e-mailem. Tel.: 595 220 320, e-mail: pblahut@vez.her.justice.cz Zaměstnanecké výhody: - program FKSP (např. příspěvky na rekreace, bezúročné půjčky) - závodní stravování - 6 týdnů dovolené +5 dnů ...
1. kontakt telefonicky, e-mailem. Tel.: 739 201 208, e-mail: ivana.kachutova@cssporuba.cz Požadavky: kurz sociálního pracovníka výhodou (lze do 18ti měsíců od nástupu dodělat) Zaměstnanecké výhody: stravenky, FKSP, 25 dní dovolené
VYHRAZENO pro OZZ, OZP. První kontakt telefonicky v pondělí-pátek od 8:00 - 12:00 hodin, e-mailem. Tel.: 725 841 136, e-mail: prapos.os@email.cz Požadavky: manuální zručnost, řidičský průkaz sk. B, zkušenosti s řízením dodávky, fyzicky namáhavá ...
51203 Pomocní kuchaři Zamk. první kontakt e-mailem, osobně po předchozí tel. domluvě Upřesňující informace: - znalost receptur a postupu přípravy indických pokrmů - doložitelná praxe alespoň 1 rok
51201 Kuchaři (kromě šéfkuchařů) ZamK Kontakt e-mailem, telefonicky Po-Pá 9-15 hod., osobně po předchozí domluvě. Příprava jídla, znalost přípravy asijské kuchyně výhodou, znalost čínského jazyka výhodou. Praxe v oboru min. 1 rok.