Volná místa Znojmo - Pracovní smlouva obchod a prodej, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 10
Průkaz - oprávnění na VZV podmínkou. Informace: - mailem - telefonicky.>
Informace: - osobně - Blížkovice 352, PO-PÁ 8-15 hod. - mailem - telefonicky PO-PÁ 8-15 hod.
AKT28032024 Pracovní poměr je na jeden rok s možností dalšího prodloužení. Popis činnosti: - manuální práce - polepování výrobků etiketami, montáž propisek, kompletace dřevěných komponentů a jiné jednoduché činnosti - práce převážně vsedě - směny ...
Druhá kontaktní osoba - Jiří Tisoň 777 823 393 Pracovní poměr nejdříve na dobu určitou - 9 měsíců. Zaměstnanecké výhody: - ke mzdě po zkušební době plus 4000 Kč inflační bonus - po zkušební době, případně i během zkušební doby posun do vyšší platové ...
Možno i na zkrácený úvazek 30 hod.týdně. Požadavky: - samostatnost, zodpovědnost, pracovitost - příprava surovin, mytí nádobí, praxe v oboru Zaměstnanecké výhody: - strava Informace: - osobně - od 14 hod. v restauraci Brandy la Moravia, Evropská 46, ...
Požadavky: - základní zkušenosti v oblasti zemědělství nebo energetiky, popřípadě v provozu ČOV - zkušenosti s vedením menšího počtu lidí Zaměstnanecké výhody: - služební automobil, bonusy, telefon, stravování, možnost ubytování - prémie za výrobu ...
Požadavky: - znalost práce na PC ve 3D programu, čtení v technických výkresech, znalost hutních materiálů Zaměstnanecké výhody: - prémiové ohodnocení, příspěvek na stravování, příspěvek na životní pojištění, 3 dny Sick days Informace: - mailem, ...
AKT25042024 Možno i na zkrácený úvazek 30 hod.týdně. Požadavky: - příjemné vystupování - obsluha hostů, německý jazyk výhodou, zodpovědnost, samostatnost - PRAXE Zaměstnanecké výhody: - strava Informace: - osobně - od 14 hod. v restauraci Brandy la ...
Práce na území města Znojma. Informace: - mailem, telefonicky.>
Popis činnosti a požadavky: - jedná se o práci v provozu gastro - naskladňování zboží, výdej položek na jednotlivé provozovny - zodpovědnost za čistotu a dodržování hygienických standardů, kontrola expirací, evidence - pečlivost a zodpovědný ...